Sellenra Vastgoed
Create Invest Improve
Hoofdinhoud

Positieve impuls

Als zelfstandige en onafhankelijke projectontwikkelaar werken we aan eigen risicodragende projecten. Het ontwikkelen van vastgoed gaat bij ons over meer dan alleen maar investeren en bouwen. Het is de verbinding en samenspel tussen de diverse belangen, waarbij we projectontwikkeling zien als een methode om een positieve impuls te geven aan een plek en zijn omgeving. 

 

Wij brengen totaaloplossingen, waarbij ondernemerschap, creativiteit en (financiële-) vastgoedkennis leiden tot waarde-creatie. Daarnaast zoeken we naar gezamenlijke belangen om te komen tot succesvolle ontwikkelingen en projecten. Dit doen we door een reële en transparante benadering van elk vraagstuk. Onze ruime ervaring in projectontwikkeling geeft een scherp oog voor de mogelijkheden van elke locatie.

 

Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe locaties. Heeft of kent u een locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Transformatie

Naast het ontwikkelen van nieuwbouwwoningen, transformeren we bestaande gebouwen naar woningen. Bestaande gebouwen vragen om een projectspecifieke aanpak en kennen ieder hun uitdagingen. De gebouwen en locaties hebben vaak potentie en zijn uniek in zijn soort, waardoor bijzondere en karakteristieke woningen kunnen ontstaan. 


Daarnaast is levensduurverlenging van bestaande gebouwen per definitie duurzamer dan slopen en biedt daarmee een duurzame oplossing voor de enorme woningbehoefte.

 

Wij hebben aantoonbare ervaring en expertise in het transformeren van zowel kleine gebouwen als grootschalige complexen. We treden hierbij op als koper/investeerder of begeleiden het gehele transformatieproces voor de gebouweigenaren. 

Project bezoek

Opleverfeest

Kopers kijkdag

Opleverfeest

Projectbezoek